Raven, pas perfundimit të instalimeve nëntokësore, nivelizimin e pusetave, sot vijuam me finalizimin e punëve, sanimin dhe kthim në gjendjen fillestare të disa rrugëve.

Raven, pas perfundimit të instalimeve nëntokësore, nivelizimin e pusetave, sot vijuam me finalizimin e punëve, sanimin dhe kthim në gjendjen...
Raven, pas perfundimit të instalimeve nëntokësore, nivelizimin e pusetave, sot vijuam me finalizimin e punëve, sanimin dhe kthim në gjendjen fillestare të disa rrugëve.

Mbjellja e pranverore e fidanëve dhe regullimi i parkut tek kompleksi i banesave.

Mbjellja e pranverore e fidanëve dhe regullimi i parkut tek kompleksi i banesave në rr. “Pavle Avramovski” përballë Sh.f “Mustafa...
Mbjellja e pranverore e fidanëve dhe regullimi i parkut tek kompleksi i banesave.

Me hapjen e sezonit të punëve, filluam me shenjëzimin horozontal të rrugëve në të gjithë qytetin e Gostivarit.

Me hapjen e sezonit të punëve, filluam me shenjëzimin horozontal të rrugëve në të gjithë qytetin e Gostivarit.
Me hapjen e sezonit të punëve, filluam me shenjëzimin horozontal të rrugëve në të gjithë qytetin e Gostivarit.

Mbledhje komemorative për nder të profesoreshës Zejnepe Bardhi Çelebiu

06.04.2021 Në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, u mbajt sot Mledhje komemorative për nder të profesoreshës së biologjisë...
Mbledhje komemorative për nder të profesoreshës Zejnepe Bardhi Çelebiu

Vijojnë me intezitet të lartë punimet në Rr.”Strahinja Simonovski”

Vijojnë me intezitet të lartë punimet në Rr.”Strahinja Simonovski”, këto ditë po bëhet instalimi i ujsjellësit të ri në gjatësi...
Vijojnë me intezitet të lartë punimet në Rr.”Strahinja Simonovski”

SHFM “Enver Stafai” shënon 30 vjetorin e themelimit, promovohen investimet e realizuara

Kisha nderin dhe kënaqësinë sot të merrja pjesë në shënimin e 30 vjetorit të ekzistimit të Shkollës Fillore të Muzikës...
SHFM “Enver Stafai” shënon 30 vjetorin e themelimit, promovohen investimet e realizuara

Mbjellje e fidanve të rinjë në parkun e qytetit në Gostivar

Mbjellje e fidanve të rinjë në parkun e qytetit në Gostivar, nga NP Parqe dhe GJelbrim dhe nga SHJQ GvEko.
Mbjellje e fidanve të rinjë në parkun e qytetit në Gostivar

SHMK”Gostivar”, filluam me punimet për renovimin e tërësishem të kater kabineteve

SHMK"Gostivar", filluam me punimet për renovimin e tërësishem të kater kabineteve, edhe ate kimi, biologji, fizikë dhe matematikë.
SHMK”Gostivar”, filluam me punimet për renovimin e tërësishem të kater kabineteve

Dita e Ekologjisë, Komuna e Gostivarit promovoi Eko-patrullën dhe aparatin mobil për matjen e ndotjes së ajrit

Me rastin e shënimit të 21 Marsit – Ditës së Ekologjisë, Komuna e Gostivarit bëri promovimin e Eko-patrullës dhe të...
Dita e Ekologjisë, Komuna e Gostivarit promovoi Eko-patrullën dhe aparatin mobil për matjen e ndotjes së ajrit

Komuna e Gostivarit, aktivitete të shumta për Ditën e Ekologjisë

18.03.2021 Edhe sivjet, Komuna e Gostivarit do të organizojë më shumë aktivitete për shënimin e 21 Marsit – Ditës së...
Komuna e Gostivarit, aktivitete të shumta për Ditën e Ekologjisë