Kryetari Taravari priti përfaqësues të lartë të Komandës evropiane të SHBA-ve

30.05.2019 Bashkëpunimi për realizim të suksesshëm të ushtrimit të përbashkët të kombinuar të forcave ushtarake të SHBA-ve dhe RMV-së ishte qëllimi i vizitës së sotme të përfaqësuesve të lartë të Zyrës për bashkëpunim…

NJOFTIM

,
17.05.2019 Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se nesër (e shtunë) në ora 8:00, do të fillojnë punët ndërtimore për rikonstruktim të rrugës “Sllobodan Peposki” – Gostivar, që lidh rrugën për te Spitali me rrugën e Dibrës. Rikonstruktimi…

Komuna e Gostivarit u pajis me automjet për grumbullimin e qenve endacakë

,
13.05.2019 Si komunë e cila avancon në menaxhimin me qentë endacakë në rajonin e Pollogut, sot Komuna e Gostivarit u pajis me një automjet të specializuar për këtë dedikim. Automjeti vjen si donacion në kuadër të një projekti…

Sanohen rrugët kryesore të qytetit në Gostivar

10.05.2019 Komuna e Gostivarit ka filluar me sanimin e rrugëve kryesore të qytetit. Fillimisht bëhet arnimi i gropave goditëse në rrugën Ilindenska dhe një segment i rrugës “Zhivko Brajkoski”, ndërsa në vijim do të intervenohet…

Të rinjtë e Gostivarit do ta zbukurojnë parkun dhe shëtitoren te lumi Vardar

,
09.05.2019 Në kuadër të projektit “Integrimi i të rinjve në arsim” nxënës të dy shkollave të mesme dhe të një shkolle fillore të qytetit të Gostivarit, do të realizojnë një sërë aktivitetesh për rregullim plotësues dhe…

Riparime në shkollën e mesme teknike në Gostivar

,
08.05.2019 Në Shkollën e Mesme Teknike “Gostivar” janë në vijim punimet për përmirësimin e kushteve. Me mjete të siguruara nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, bëhet riparimi i pullazit të dëmtuar të sallës sportive, ndërsa…

NJOFTIM

,
08.05.2019 I njoftojmë qytetarët se nesër (e enjte) do të fillojnë punët ndërtimore për asfaltimin e një krahu të rrugës “Boge Veljanoski” në lagjen Karagaç, me gjatësi prej 365 m dhe gjerësi 5 m. Përderisa do të zgjasin…

Fillojnë aktivitetet për rregullimin oborreve të disa shkollave

,
07.05.2019 Këtyre ditëve, Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Ndërmarrjen publike “Parkingjet publike dhe gjelbërimi” kanë bërë rregullimin oborreve të disa shkollave fillore dhe të mesme në qytet dhe në fshatin Debresh. Me…

LAJMËRIM

28.02.2019 Për shkak të një defekti në tubacionin kryesor Ф 500 në afërsi të fshatit Raven, më 2 maj, (e enjte) prej në ora 9:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm. Nga NP “Komunalec” - Gostivar,…