Filloi realizimi i aksionit “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo!”

31.08.2020 Aksioni “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo!” i iniciuar nga Sektori për veprimtari publike pranë Komunës së Gostivarit, në bashkëpunim me shkollat fillore komunale, sot zyrtarisht fillon me grumbullimin e çantave…

Takim Taravari - Bertolini, u shqyrtuan mundësitë për përfitim nga fondet europjane për zhvillim

31.08.2020 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, priti sot në kabinetin e tij shefin e Departamentit bashkëpunim në Delegacionin Evroipian, Nikolla Bertolini. Taravari e njoftoi Bertolinin me të arriturat dhe sfidat…

“Me zemër dhuro, një nxënës gëzo!”

,
Aksioni “Me zemër dhuro, një nxënës gëzo!”  iniciohet dhe organizohet nga Sektori për veprimtari publike pranë Komunës së Gostivarit, në bashkëpunim me shkollat fillore komunale, me qëllim që të jemi sa më pranë fëmijëve…

Fillon implementimi i projektit CoWork për mbështetje të sipërmarrësve të rinj

24.08.2020 Projekti CoWork i cili përkrahet financiarisht nga Komuna e Gostivarit, organizata World Chicago nga SHBA, si dhe kompania lokale Lucky Media, ka hyrë në fazën e realizimit. CoWork - Gostivar i organizatës YEP është…

Kumtesë në lidhje me fillimin e vitit shkollor 2020-2021

,
Komuna e Gostivarit gjegjësisht Sektori i arsimit më datë 10.08.2020, në mbledhjen e mbajtur me përfaqësuesit e të gjitha shkollave fillore dhe të mesme ne lidhje me draft-planin dhe protokollin për mbajtjen e mësimit për  vitin…

Komuna e Gostivarit përmes NP “Komunalec” ndërton rrjet kanalizimi në Turçan të Madh - Llapushnik me gjatësi 1300 metra

19.08.2020 Komuna e Gostivarit intensivisht është duke realizuar projekte të ndryshme infrastruktuore në territorin e saj. Ndërtohet kanalizim në disa lagje të qytetit dhe në vendbanime rurale. Sot ka filluar ndërtimi i linjës…

Situata me Covid-19 në rajonin e Gostivarit serioze, por numri i të sëmurë aktiv në rënie

18.08.2020 Në tre komunat e rajonit të Gostivarit, situata me Covid-19 vazhdon të mbetet serioze, por gëzon fakti që numri i të sëmurëve aktivë në javën e fundit shënon rënie – është konstatimi nga mbledhja e…

Gostivar, vazhdon dezinfektimi i ndërtesave kolektive

Vazhdojmë me dezinfektimin e banesave kolektive në Gostivar. Kjo masë e cila nisi nga mesi i muajit mars të këtij viti, vazhdon edhe sot e kësaja dite si preventivë nga virusi korona me kërkesë të kryetarit të komunës…

Janë përmbushur të gjitha pikat e marrëveshjes për deponinë “Rusino”

14.08.2020 Kërkesat që dolën nga debati publik për zgjidhje të përkohshme të problemit me deponinë Rusino, janë përmbushur në tërësi. Ka përfunduar instalimi i kamerave të sigurisë dhe ndriçimit publik në dhe përreth…

Gostivar: Shqyrtohen modelet për zvhillimin e procesit arsimor

11.08.2020 Në mjediset e Komunës së Gostivarit, sot u mbajt mbledhje e përbashkët e Sektorit të arsimit, drejtorëve të shkollave të mesme dhe fillore komunale dhe përfaqësuesit të SASHK-ut, ku u diskutua për modelet…