Lajme Ditore

Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari për festën e Kurban Bajramit

30.07.2020 Me rastin e festës së Kurban Bajramit kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë. Mesazh-urimi i kryetarit Taravari për këtë Bajram lidhet edhe me situatën me pandeminë Covid-19 dhe rëndësinë e përkujdesjes ndaj njëri-tjetrit. “Gëzuar Bajramin të gjithëve! Bota nuk po kalon kohë të lehta, duket se mesazhi […]

Deponia “Rusino”, Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Valbon Limani, priti në takim përfaqësues të ARMV-së

Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Valbon Limani, priti në takim përfaqësues të ARMV-së Armata e gatshme të ndihmojë Komunën e Gostivarit me shuarjen e zjarrit në “Rusino” 29.07.2020 Shefi i kabinetit të kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravari, Valbon Limani ka pritur në takim një delegacion nga Komanda për ndërhyrje […]

Rregullimi i rrugës dhe ndërtimi i kanalizimit në lagjen Balindolli

29.07.2020 Komuna e Gostivarit, në kuadër të Programit ROMAKTED (financuar nga Bashkimi Evropian dhe Këshilli i Evropës), është duke realizuar projektin për rikonstruktim të plotë të një rruge, respektivisht ndërtimin e kanalizimit të ujërave të zeza dhe shtrimin me pllaka bekatoni në lagjen Balindolli. Bëhet fjalë për një lagje të banuar kryesisht me pjesëtar të […]

Shfaq të gjitha lajmet