Lajme Ditore

NJOFTIM

17.05.2019 Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se nesër (e shtunë) në ora 8:00, do të fillojnë punët ndërtimore për rikonstruktim të rrugës “Sllobodan Peposki” – Gostivar, që lidh rrugën për te Spitali me rrugën e Dibrës. Rikonstruktimi përfshin gërvishtje dhe mënjanim të asfaltit ekzistues dhe shtruarjen e asfaltit të ri. Përderisa do të zgjasin punimet, […]

Komuna e Gostivarit u pajis me automjet për grumbullimin e qenve endacakë

13.05.2019 Si komunë e cila avancon në menaxhimin me qentë endacakë në rajonin e Pollogut, sot Komuna e Gostivarit u pajis me një automjet të specializuar për këtë dedikim. Automjeti vjen si donacion në kuadër të një projekti të finansuar nga BE ndërsa dhe implementuar nga  UNDP në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Rajonit […]

Sanohen rrugët kryesore të qytetit në Gostivar

10.05.2019 Komuna e Gostivarit ka filluar me sanimin e rrugëve kryesore të qytetit. Fillimisht bëhet arnimi i gropave goditëse në rrugën Ilindenska dhe një segment i rrugës “Zhivko Brajkoski”, ndërsa në vijim do të intervenohet edhe në rrugë tjera ku do intervenimi është i domosdoshëm. – Nga këqyrja në terren konstatuam se prej rrugëve kryesore […]

Shfaq të gjitha lajmet