Entries by admin

Ambasadorja britanike vizitoi Komunën e Gostivarit, takoi kryetarin Taravari dhe këshilltarët komunalë

12.11.2020 Kryetari Arben Taravari, sot në kabinetin e tij mirëpriti ambasadoren britanike Rachel Galloway. Problemet me te cilat ballafaqohet komuna e Gostivarit, investimet e realizuara deri më tani, projektet qe pritet te realizohen në të ardhmen, duke mos lëne anash edhe ballafaqimin dhe menaxhimin me pandeminë Covid-19 ishin tema të takimit te sotëm mes kryetarit […]

NJOFTIM

09.11.2020 Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë nesër (e martë), me fillim në ora 8:00 do të fillojë asfaltimi i rrugës “Ilindeni” në segmentin prej te rrethrrotullimi te “Brioni” deri te pompa e benzinës “Bunar petrol”. Punimet pritet të zgjasin deri në ora 17:00 dhe në këtë periudhë kohore trafiku do jetë tërësisht i bllokuar. Luten […]

Taravari u ndam Mirënjohje infektologëve Cana, Demiri dhe Neshkovski

05.11.2020 Në shenjë respekti për kontributin dhe sakrificën e tyre për tu dalë në ndihmë të infektuarve me Covid-19, kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari ndau sot Mirënjohje për tre infektologët eminent nga rajoni i Pollogut. “Edhe pse e çmoj dhe e respektoj punën dhe sakrificën e të gjithë mjekëve dhe infermierëve në ballafaqimin […]

Nënshkruhet Marrëveshja e grantit për zgjerimin e kopshtit “Lulet” në Gostivar, zgjerohet kapaciteti për 100 fëmijë

30.10.2020 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari dhe ministrja e punës dhe politikës sociale, Jagoda Shahpaska, sot nënshkruan Marrëveshje granti në përputhje me projektin për ndërtimin  objekteve të reja, mbindërtim ose adaptim të objekteve ekzistuese për kujdesin dhe edukimin e fëmijëve të moshës parashkollorë në komuna. Marrëveshja e grantit me komunën e Gostivarit i […]

NJOFTIM

Të nderuar qytetarë, Për shkak të situatës së rënduar me Covid-19, administrata komunale e Gostivarit do të angazhohet që të gjitha shërbimet ndaj qytetarëve t’i kryej pa ngecje, por duke shmangur në maksimum kontaktet fizike. Për këtë arsye, deri në normalizimin e situatës, luten qytetarët që pa ndonjë nevojë të domosdoshme, të mos drejtohen fizikisht […]

NJOFTIM

Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se më datë 26.10.2020 (e hënë) do të fillojnë punimet për rikonstruktimin e rrugës “Ilindeni” në segmentin prej te rrethrrotullimi te Qendra tregtare “Javor” deri te pompa e benzinës “Bunar petrol”. Përderisa do të zgjasin punimet, në këtë segment, trafiku do të zhvillohet në kushte të vështirësuara ndërsa në momente […]

NJOFTIM

13.10.2020 Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se më datë 15.09.2020 (e enjte), me fillim në ora 11:00, në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, në organizim të NPK “Parkingje publike dhe gjelbërim” do të mbahet DEBAT PUBLIK për prerjen e drunjve të vjetër që rrezikojnë të rrëzohen dhe paraqesion rrezik për kalimtarët Ftojmë të […]

,

Përurohet çerdhja e re “Dielli” në fshatin Banjicë e Poshtme

28.09.2020 Sot, nën shoqërimin e ministres së Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shapanska, kemi lëshuar në përdorim çerdhen më të re në qytetin tonë e cila ndodhet në afërsi të fshati Banjicë. Çerdhja e re “Dielli”, ka një kapacitet mbi 60 fëmijë, dhe ishte e pesta për tre vite që i rregullojmë në […]

,

Vendosen në Gostivar kosha për grumbullimin e shisheve të plastikës dhe kartonit

09.09.2020 Në drejtim të ngritjes së vetëdijes së qytetarëve për mbrojtjen e mjedisit jetësor, Komuna e Gostivarit nëpërmjet ndërmarrjes publike “Komunalec” ka vendosur kosha për grumbullimin e shisheve të plastikës dhe kartonit në pjesët më të frekuentuara të qytetit. “Për momentin kemi vendosur kosha vetëm në pesë lokacione, edha atë në qendër, në dy lokacione […]