Entries by admin

Gjendja me Covid-19 në Gostivar mjaft serioze, apel deri te institucionet qendrore për qasje më aktive në Shtabin e emergjencës

11.08.2020 Në mbledhjen e sotme të rregullt të Shtabit ndërkomunal të emergjencës – Gostivar, të cilën e drejtoi Valbon Limani – shefi i kabinetit të kryetarit Arben Taravari, u konstatua se gjendja me Covid-19 në rajonin e Gostivarit është mjaft serioze. “Raste aktive janë gjithsej 261, në Gostivar 214, në Vrapçisht 42 dhe 5 në […]

Takim i përbashkët në mes të kryetarit të Komunës së Gostivarit dhe përfaqësuesve të iniciativës “Stop Rusino”

Sot në mjediset e Komunës së Gostivarit, u mbajt takim i përbashkët në mes të Kryetarit te komunës së Gostivarit Arben Taravari, shefit të kabinetit Valbon Limani dhe perfaqësueve të iniciativës qytetare “Stop Rusino” Në takimin e përbashkët, në atmosferë konstruktive, u diskutuan bashkërendimi i hapave te ardhshëm me iniciativën qyetatre “Stop Rusino” Shërbimi për […]

Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari për festën e Kurban Bajramit

30.07.2020 Me rastin e festës së Kurban Bajramit kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë. Mesazh-urimi i kryetarit Taravari për këtë Bajram lidhet edhe me situatën me pandeminë Covid-19 dhe rëndësinë e përkujdesjes ndaj njëri-tjetrit. “Gëzuar Bajramin të gjithëve! Bota nuk po kalon kohë të lehta, duket se mesazhi […]

,

Gostivar, për dy vite e gjysëm është ndërtuar 45 kilometra kanalizim.

Lazami: Edhe në rrethana të jashtëzakonshme përmirësojmë iunfrastrukturën e cila do t’i mbetet trashigimi gjeneratave të reja Me qindra metra rrjetë i ri i kalanizmit është duke u ndërtuar aktualisht në territorin e Komunës së Gostivarit. Paralelisht punohet në dhjetë vendbanime të ndryshme, ndërsa punën në terren i kryenë NP “Komunalec”. Makineria punuese sot ishte […]

NJOFTIM: Shitja e kurbaneve lejohet vetëm te Tregu i kafshëve

24.07.2020 Me qëllim të ruajtjes së pastërtisë dhe vënies rend në shitjen e kurbaneve, Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Ndërmarrjen “Progres pazari”, si lokacion për shitjen e kurbaneve të Bajramit ka caktuar Tregun e Kafshëve në lagjen “Fazaneri“. Njoftohen blegtorët se lokacionin në fjalë do të mund ta shfrytëzojnë pa kompensim dhe se shitja […]

Komuna e Gostivarit përkujton Dëshmorët e Flamurit 

Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij në administratën komunale, përkujtoi sot Dëshmorët e Flamurit: Nazmi Saliu nga fshati Turçan i Vogël, dr.Shpend Iseini nga fshati Forinë dhe Milaim Dauti nga fshati Dobërdoll – të cilët më 9 korrik të vitit 1997 dhanë jetën e tyre, për avancimin e të drejtave […]

NJOFTIM

01.07.2020 Të nderuar qytetarë, Thirrja publike për subvencionim të qytetarëve për blerje të biçikletave për vitin 2020, NDËRPRITET SOT. Kjo për arsye se janë harxhuar të gjitha mjetet financiare të parashikuara nga Buxheti i Komunës Gostivarit për këtë qëllim, e që është në përputhje klauzolën e Thirrjes Publike të shpallur më date 08.06.2020: 1.4. Nëse […]

Komuna e Gostivarit, institucioni më transparent që udhëhiqet nga kuadër shqiptar

19.06.2020 Në një studim të organizatës Center for Civil Communications (Qendra për komunikime qytetare), Komuna e Gostivarit rezulton si institucioni më transparent në nivel të vendit që udhëhiqet nga kuadër shqiptar. Në suaza të projektit “Open data“ (Të dhëna të hapura) bëhen hulumtime në më shumë lëmi, ndërsa i fundit bën matjen e Transparencës aktive […]