Kryetari Taravari nuk ka bërë shkelje, vendimi i ministrit Ademi thjesht politik

,
20.02.2019 Në lidhje me marrjen e padrejtë të ingerencave në sferën e arsimit kryetarit të komunës së Gostivarit Arben Taravari, konferencë për shtyp mbajti udhëheqësja e Sektorit për veprimtari publike pranë Komunës së Gostivarit,…

Kryetari Taravari promovoi rinovimin e çerdheve publike në Gostivar

,
  28.12.2018   Fëmijët e çerdheve publike të Gostivarit, me një program të shkurtër festuan ndërrimin e motmoteve. Në festën e tyre i shoqëroi edhe kryetari i komunës sl Gostivarit, Arben Taravari dhe udhëheqësja…

U mbajt edicioni i parë i Festivalit Junior Fest

,
24.12.2018 Me mbështetje të Komunës së Gostivarit, në Qendrën për Kulturë në Gostivar u mbajt edicioni i parë i festivalit Junior Fest. Festivali u organizua nga Shoqatës Kulturore Artistike “Sonata” me në krye drejtoreshë…

“Mërgimtarët nga Zvicra” në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit ndanë veshmbathje për fëmijët skamnorë

,
19.12.2018 Falë kontributit të fondacionit “Mërgimtarët nga Zvicra për Gostivarin”, sfidat e përballjes me acarin dimëror,  këtë vit nuk do të jenë shumë të vështira edhe për fëmijët të cilët nuk kanë arritur që me…

U rinovuan dy objektet më të mëdha të IPKF “Gëzimi Fëmijëror” në Gostivar

,
17.12.2018 Me mjete vetanake dhe me ndihmën e Komunës së Gostivarit, kanë përfunduar sot punimet për rikonstruktim të dy çerdheve më të mëdha që funksionojnë në kuadër të Institucionit Publik Kopshti i Fëmijëve “Gëzimi…

Festë e vërtetë për adhuruesit e librit, u hap Panairi “Gostivari 2018”

,
26.11.2018 Me një ceremoni rasti, sot në mënyrë solemne u hap Panairi i librit “Gostivari 2108”. Bashkë-organizatorë të panairit, i cili njëherit është edhe i pari në këtë format në Gostivar, janë Komuna e Gostivarit…

Çerdhet, shkollat fillore dhe të mesme publike të komunës së Gostivarit, të përgatitura për sezonin e ngrohjes

,
21.10.2018 Të gjitha shkollat fillore dhe të mesme, si dhe kopshtet e fëmijëve të komunës së Gostivarit janë të furnizuara me lëndë djegëse dhe prej nesër do të fillojë edhe ngrohja e tyre. Një pjesë e shkollave kanë rezerva…

Çerdhet për fëmijë në Forinë dhe Raven janë gati, pritet pëlqimi prej Ministrisë së dikasterit

,
02.10.2018 Komuna e Gostivarit ka përfunduar me obligimin e saj për përgatitjen e dy Qendrave për zhvillim të hershëm fëmijëror, për grupmoshën prej 3 deri më 5 vjeç, në fshatin Forinë dhe në fshatin Raven, si pjesë e grantit…

Kryetari Taravari mori pjesë në “Stafetën e Barazisë”

,
24.09.2018 Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me organizatat joqeveritare “Bashkarisht mundemi” nga Gostivari, “Vera” nga Strumica dhe Qendra e resurseve të Prindërve të fëmijëve me nevoja të posaçme, organizuan aktivitetin…

Aslian Snopçe: Veprimet e fundit të degës së BDI-së në Gostivar konfirmojnë se qëllimi i heqjes së kompetencave në arsim ishte thjesht politik

,
05.08.2018 Udhëheqësja e Sektorit të Arsimit, Aslian Snopçe mbajti konferencë për shtyp në lidhje me veprimet e fundit të nëndegës së BDI-së në Gostivar, prej nga kërkojnë që drejtorët e dhunshëm të shkollave fillore dhe…