Event për Ditën e pavarësisë organizuar nga shkollat publike, me mbështejte të Komunës së Gostivarit

,
27.11.2011 Deparatamenti për arsim, kulturë dhe sport pranë Komunës së Gostivarit, mori pjesë aktive në organizimin e aktiviteteve për shënimin e 28 Nëntorit – Ditët së Pavarësisë. “Gjatë ditëve që lamë pas, patëm një…