SHF “Ismail Qemali” shënoi Ditën e flamurit dhe patronatin e shkollës

,
28.11.2017 Me një program të pasur kulturor-artistik, nxënësit e SH “Ismail Qemali”, shënuan sot 28 Nëntorin – Ditën e pavarësisë, datë kjo që përkon edhe me patronatin e shkollës. Në fillim të manifestimit, përfaqësues…

Event për Ditën e pavarësisë organizuar nga shkollat publike, me mbështejte të Komunës së Gostivarit

,
27.11.2011 Deparatamenti për arsim, kulturë dhe sport pranë Komunës së Gostivarit, mori pjesë aktive në organizimin e aktiviteteve për shënimin e 28 Nëntorit – Ditët së Pavarësisë. “Gjatë ditëve që lamë pas, patëm një…