Taravari: Kush janë njerëzit të cilët u mbajnë mësim fëmijëve tanë?

11.09.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, në konferencën e sotme për shtyp, i bëri publike problemet me të cilat ballafaqohen shkollat komunale për shkak të menaxhimit të pandërgjegjshëm dhe obstruksioneve nga…

Aslian Snopçe: Veprimet e fundit të degës së BDI-së në Gostivar konfirmojnë se qëllimi i heqjes së kompetencave në arsim ishte thjesht politik

,
05.08.2018 Udhëheqësja e Sektorit të Arsimit, Aslian Snopçe mbajti konferencë për shtyp në lidhje me veprimet e fundit të nëndegës së BDI-së në Gostivar, prej nga kërkojnë që drejtorët e dhunshëm të shkollave fillore dhe…

Fondacioni “Mërgimtarët nga Zvicra për Gostivarin” dhuron çanta dhe mjete mësimore - aksionit i bashkëngjitet edhe Komuna e Gostivarit dhe Këmbimorja “Alpina”

,
04.09.2018 Fondacioni “Mërgimtarët nga Zvicra për Gostivarin” ka donuar çanta dhe mjete mësimore për 100 nxënës me status të rrezikuar social. Aksioni i tyre gjet mbështetjen edhe nga Komuna e Gostivarit, me ç’rast “Alpina”…

Përfundoi riasfaltimi i rrugës para Shkollës fillore “Goce Dellçev” në Gostivar

31.08.2018 Ka përfunduar sot rehabilitimi i plotë dhe riasfaltimi i rrugës “Vëllezërit Bllazheski” para Shkollës fillore “Goce Dellçev” në Gostivar me gjatësi prej 315 dhe gjerësi 9 metra. Ky investim është pjesë e projektit…

KOMUNIKATË

29.08.2018 Komuna e Gostivarit, e ndjen për obligim që opinionit publik, e sidomos nxënësve, prindërve të tyre dhe punonjësve të arsimit, t’ua sqarojë dhe argumentojë se të gjitha obligimet ndaj shkollave fillore dhe të mesme…

Kryetari Taravari mirëpriti dyzet artistë figurativë nga shtete të ndryshme të botës

27.08.2018 Artistët figurativë nga vende të ndryshme të botës, të cilët marrin pjesë në Koloninë ndërkombëtare të artit “Gostivari 2018”, vizituan sot Komunën e Gostivarit me ç’rast u mirëpritën nga kryetari Arben Taravari. Në…

Ndërtohet kanalizim në gjatësi prej 2000 metrash në fshatin Turçan i Vogël

27.08.2018 Në vazhdën e investimeve të njëpasnjëshme në sferën e infrastrukturës, projekt i radhës i Komunës së Gostivarit është ndërtimi i kanalizimit në fshatin Turçan i Vogël. Është ky edhe një premtim i realizuar i…

Takim publik i organizuar nga CIVIL: Taravari prezantoi përpjekjet e Komunës së Gostivarit për vlerat evropiane dhe iniciativat e gjelbra

24.08.2018 Në organizim të OJQ “CIVIL”, në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, u mbajt një takim publik me autoritetet lokale, sektorin civil dhe me qytetarë në kuadër të fushatës “Veprim-Integrim” që ka për…

U afsaltua rruga lokale në Tërnovë të Gostivarit që shpie deri te shkolla e fshatit

24.08.2018 Ka përfunduar ndërtimi i rrugës lokale në fshatin Tërnovë. që shpie për te shkolla. Rruga ka një gjatësi prej rreth 800 metrash, ndërsa pjesa e rrugës që është shtruar me asfalt është me gjerësi mesatare prej rreth…

Lllakavicasit pritën Kurban Bajramin me rrugën e re të asfaltuar

23.08.2018 Banorët e fshatit Llakavicë festën e Kurban Bajramit, sivjet e shënuan me rrugën e re të asfaltuar në hyrje të fshatit. Realizuesit e punimeve punuan intensivisht edhe në ditët e festës, me qëllim që të përfundojnë…