Ambasadori sllovak Henrik Markush vizitoi Komunën e Gostivarit, u takua me kryetarin e komunës Arben Taravari dhe kryetarin e ASH-së, Ziadin Sela

07.06.2018 Ambasadori i Sllovakisë në Shkup, Henrik Mrkush vizitoi sot komunën e Gostivarit me ç’rast u takua me kryetarin e komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Në takim të pranishëm ishin edhe ish ambasadori sllovak në Shkup,…

Demant: Ministri Suhejl Fazliu nuk ka lëshuar asnjë denar për Gostivarin

07.06.2018 Me qëllim të informimit të saktë të qytetarëve të Gostivarit, Komuna e Gostivarit e jep sqarimin në vijim: Për sa i përket deklaratës së ministrit të pushtetit lokal, Suhejl Fazliu të dhënë për TV Art Channel,…

Kryetari Arben Taravari promovoi këndet e reja për fëmijë

,
04.06.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, sot doli në terren për të parë si rrjedhin punimet për ndërtimin e këndeve të reja për fëmijë. Së pari ai u ndal te këndi i fëmijëve përballë Gjyqit në Gostivar,…

Në Ditën botërore të fëmijëve, shënohet 50 vjetori i themelimit të Kopshtit të fëmijëve në Gostivar

01.06.2018 Në sallën e mbushur përplot me fëmijë dhe prindër në Qendrën për Kulturë në Gostivar, me një program të pasur, u shënua sot 1 Qershori - Dita Botërore e Fëmijëve. Në këtë event mori pjesë edhe kryetari i komunës…

Arkëtimi i tatimeve shënon rritje të dukshme në kuartalin e parë

01.06.2018 Të hyrat e realizuara publike në buxhetin themelor të komunës së Gostivarit për kuartalin e parë të vitit 2018, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, shënojnë rritje për 13 për qind. Në kuartalin…

Krijohen kushtet hapësinore për Qendër për autizëm

01.06.2018 Udhëheqësia e re komunale në krye me kryetarin Arben Taravari, vëmendje të veçantë i kushton diskutimit dhe dizajnimit të prioriteteve zhvilluese dhe sjelljen e perspektivës më të madhe në mbrojtjen e personave me nevoja…

Me iniciativë të OSBE-së kryeshefi i SPB Tetovë dhe komandanti i PS Gostivar në takim te kryetari Taravari

29.05.2018 Me iniciativë të Misionit të OSBE-së në Shkup, sot u realizua një takim ndërmjet kryetarit të komunës Arben Taravari, kryeshefit të Sektorit të Punëve të Brendshme – Tetovë, Amir Dalipi dhe komandantit të Stacionit…

Konvikti i nxënësve në Gostivar, një storje suksesi

,
28.05.2018 Falë angazhimit personal të drejtorit Shpend Sulejmani, mbështetjes parezerv të Komunës së Gostivarit dhe kryetarit Arben Taravari, donacioneve nga personat fizikë dhe juridikë, Konvikti i nxënësve - Gostivar, prej një…

Për shkak të punimeve te Stacioni I filtrimit, nesër prej në ora 9:30 furnizimi me ujë në Gostivar do të jetë në ndërprerje

,
27.05.2018 Për shkak të punimeve te Stacioni për filtrim të ujit të pijshëm në fshatin Vërtok, nesër (e hënë) prej në ora 9:30 e deri në përfundimin e punimeve, në qytet dhe në fshatrat të cilat furnizohen me ujë nga ujësjellësi…

Punohet intensivisht për në ndërtimin e linjës së re të ujësjellësit në fshatin Balindoll

,
25.05.2018 Ndërmarrja Publike “Komunalec” - Gostivar është duke punuar me intensitet të lartë në realizimin projektit për ndërtimin e linjës së re të ujësjellësit në fshatin Balindoll, respektivisht në lagjen e quajtur Balindolli…