Krasiten drutë në rrugën Çajlë – Forinë, mundësohet qarkullimi i lirshëm i automjeteve

,
31.01.2018 Gjatë vizitës së kryetarit Arben Taravari në fshatin Forinë, të realizuar paradokohe, banorët e kësaj ane shprehën shqetësimin e tyre në lidhje me rrugën Çajlë-Forinë, ku degët e drunjve përskaj rrugës pengojnë…

Një delegacion nga Komuna e Gostivarit vizitoi Qendrën për Autizëm në Tiranë. Drejtoresha Berisha premton përkrahje profesionale

31.Janar.2018 Udhëheqësja e Departamentit për Arsim në Komunën e Gostivarit, znj. Aslian Snopçe e shoqëruar nga një grup profesionistësh për fëmijë me aftësi të kufizuara në përbërje Samir Grble – defektolog, Arta Arifi Kreci…

Thellohet bashkëpunimi mes Gostivarit dhe Akhisarit (Turqi), paralajmërohen investime konkrete

30.01.2018 Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Arben Taravari i shoqëruar nga përgjegjësi i Zyrës për Zhvillim Ekonomik Lokal, z. Besim Dogani, biznismeni, z. Hajber Taravari dhe koordinatori i vizitës, z. Gëzim Haxhi Ejupi, gjatë…

Kryetari Taravari takoi ambasadorin gjerman, z Tomas Gerberih, premtohet bashkëpunim dhe mbështetje maksimale

30.Janar.2018 Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë, z, Tomas Gerberih qëndroi për vizitë zyrtare në Komunën e Gostivarit, dhe u takua me Kryetarin, z. Arben Taravari. Gjatë takimit miqësor në kabinetin e Kryetarit, u diskutua…

Taravari: Arsimi në mandatin e shkuar – mësimdhënësit janë paguar edhe për Facebook

,
25.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari mbajti sot konferencë për shtyp me ç’rast, në kuadër të fushatës “E vërteta për BDI-në”, shpalosi dështimet dhe keqpërdorimet e bëra në mandatin e shkuar në…

Komuna ndihmon financiarisht një familje në nevojë nga Gostivari

22.01.2018 Afërdita Hamza nga kabineti i kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, vizitoi sot familjen tre-anëtarëshe Josifoski nga lagja “Tullana” e Gostivarit, e cila përballet me probleme të mëdha financiare dhe shëndetësore. Familja…

Taravari vizitoi NP Komunalec, u njoftua nga afër me sfidat e ndërmarrjes

,
22.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, vizitoi Ndërmarrjen Publike “Komunalec” me ç’rast nga afër u njoftua me sfidat me të cilat përballet kjo ndërmarrje. Drejtori i ndërmarrjes Isak Lazami e njoftoi kryetarin…

Kryetari Arben Taravari vizitoi shoqatën e personave me shikim të dëmtuar “Realiteti” nga Gostivari

20.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij vizitoi Shoqatën e personave të verbër dhe me shikim të dëmtuar “Realiteti”. Fillimisht, kryetari i shoqatës Xhevat Fejzuli, falënderoi kryetarin…

Shkollat komunale të Gostivarit, të përgatitura për gjysëmvjetorin e dytë

,
19.01.2018 Të gjitha shkollat fillore dhe të mesme komunale, fillimin e gjysëmvjetorit të dytë e presin të përgatitura. Te të gjitha shkollat është bërë pastrimi gjeneral, ndërsa në disa shkolla janë bërë edhe riparimet dhe…

Kryetari Taravari në mbështetje të zhvillimit të çiklizmit në Gostivar

19.01.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, takoi përfaqësuesit e Klubit të Çiklistëve “Adrenalin” nga Gostivari, me ç’rast u njoftua me aktivitete dhe sukseset e tyre. Nënkryetari i KÇ “Adrenalin” Shpend…