Taravari uron përvjetorin e UNICEF-it

Më 11 dhjetor të vitit 1946, në kohën kur Lufta e Dytë Botërore ishte e freskët me plagët e saj, një mjek polak i quajtur Ludwik Rajchman do të themelonte Fondin Ndërkombëtar të Emergjencës për Fëmijë i njohur botërisht si…

Gjendet zgjidhje e përkohshme për çatinë e SHF “Goce Dellçev”

11.12.2017 Sot kanë filluar punët për mbulimin e çatisë së Shkollës fillore “Goce Dellçev” si një zgjidhje e përkohshme. Ana jugore e godinës shkollore do të mbulohet me plas-mas që shfrytëzohet për oranzheri, material ky…

Ndërtohet linjë e re kanalizimi fekal në fshatin Debresh

,
07.12.2017 Ndërmarrja publike “Komunalec”, ka filluar ndërtimin e kanalizimit për ujërat e zeza, për një pjesë të fshatit Debresh në vlerë prej 4,5 milion denarësh. Drejtori i kësaj ndërmarrjeje, njoftoi se janë eliminuar…

Konferencë rajonale në Tiranë, Taravari takon kryebashkiakët Veliaj dhe Ahmeti

07.12.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari merr pjesë në Konferencën Rajonale "Qytete pa korrupsion të së ardhmes" që zhvillohet sot dhe nesër në Shqipëri, bashkë-organizuar nga Ministria e Drejtësisë dhe Ministria…

Arben Taravari takon euro-deputetët Ivo Vajgëll dhe Eduard Kukan

Maqedonia të kapë trenin evropian dhe të fitojë hapjen e negociatave për anëtarësim në BE 06.12.2017 Në kuadër të vizitës së tij dyditore në Bruksel, kryetar i komunës së Gostivarit njëherit dhe sekretar i përgjithshëm…

Taravari në Bruksel: “BE të përkrahë edhe pushtetin lokal në Ballkanin perëndimor”

05.12.2017 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ishte panelist në Samitin vjetor evropian për Ballkanin, “Ballkani Perëndimor në udhëkryq - Sfida të reja, dinamikë në ndryshim” i cili u realizua në Bruksel. Në…

Ekonomistët e rinj nga Gostivari në trajnim dyjavor në Zvicër

,
04.12.2017 Një grup prej gjashtëmbëdhjetë nxënësish dhe dy supervizorë nga Shkolla e Mesme Ekonomike “Gostivar” janë në trajnim dyjavor në Zvicër. Qëndrimi realizohet në kuadër të projektit Implementimi i Konventës për…

Komuna e Gostivarit e shënoi Ditën ndërkombëtare të personave me nevoja speciale

,
04.12.2017 Me rastin e 3 dhjetorit - Ditës ndërkombëtare të personave me nevoja speciale, një delegacion i Komunës së Gostivarit vizitoi Qendrën ditore për përkujdesje të fëmijëve me nevojaspeciale dhe paralelen speciale…

Kryetari Taravari do të mbajë fjalim në Samitin e Brukselit

23.11.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari do të marrë pjesë në Samitin vjetor evropian që do të mbahet më 5 dhe 6 dhjetor në Bruksel. Në këtë Samit, kryetari Arben Taravari do të mbajë fjalim në temë “Ballkani…

Takim informativ me drejtorët dhe ndihmës drejtorët e shkollave publike

,
01.12.2017 Në mjediset e Komunës së Gostivarit, përfaqësues të administratës komunale realizuan një takim informativ me drejtorët dhe ndihmës drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme. Në takim, drejtuesit e shkollave u infromuan…