Станува збор за инвестиција од над педесет илјади (50.000) евра.

– Реновирање на спортската сала
– Реновирање на училниците од прво одделение
– Поставување на нови скали
– Реновирање на тоалетите и соблекувалните

На директорот и управата на ОУ „Единство“ им благодарам за нивната посветеност за доброто на училиштето!

Со почит,
Арбен Таравари – градоначалник на Гостивар