Почитувани,

ЕВН-КЕК Гостивар ве информира дека на

датум 30.11.2018 (петок) од 10:00 до 14:00 часот

поради техничките зафати во мрежа без напојуваљњ со електрична енергија ќе останат потрашувачите од улица Мајор Чеде Филипоски – областа во близина на големиот парк, дел од улицата ЈНА – од плоштадот нагоре, дел од патот Коко Зози и булеварот Браќа Ѓиновски (област во близина на Oпштината), и дел од патот Борче Јованоски.

Најголемите потрошувачи кои ќе останат без електрична енергија се:
Општина Гостивар, Стопанска Банка, Спортска Сала, Катастар, ЕЛЕМ, Поштенска Банка,и зградата на подрачните единици на министерствата и позади Општина.

Центар за информирање