20.03.2020

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека од понеделник (23.03.2020) општиснката администрација  че работи со скратено работно време, односно од 09:00 до 13:00 часот.

Сé додека се во сила владините мерки за заштита од пандемијата со корноавирусот, ќе се работат само неодложни предмети.

Центарот за општиснки услуги што се наоѓа на презимејтео на општинска зграда, ќе продолжи со дежурство  до 16:00 часот.

Бараме разбирање од ваша страна и ве повикуваме да се придржувате кон препораките за заштита од коронавирусот.

#БезПаника

#СедиДома

Служба за информирање