Градоначалникот Арбен Таравари промовираше инвестиции во подрачното основно училиште „Единство“

  градоначалникот на општина Гостивар заедно со својот тим денеска ги промовираше инвестициите во основното училиште "Единство" во населба Циглана....
Градоначалникот Арбен Таравари промовираше инвестиции во подрачното основно училиште „Единство“

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО НА ПРЕТСТАВНИК ОД ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ КАКО НАБЉУДУВАЧ ВО КОМИСИЈАТА ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНА ГОСТИВАР ВО РАМКИТЕ НА РЕГИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН (RELOAD 2)

Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 (ReLOaD2) е продолжение на првата фаза од проектот која се спроведе во...
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА УЧЕСТВО НА ПРЕТСТАВНИК ОД ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ КАКО НАБЉУДУВАЧ ВО КОМИСИЈАТА ЗА ЕВАЛУАЦИЈА НА ПРЕДЛОГ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНА ГОСТИВАР ВО РАМКИТЕ НА РЕГИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА ВО ЗАПАДЕН БАЛКАН (RELOAD 2)

Општина Гостивар отвора „Центар за дијаспора“

Градоначалникот на општина Гостивар Арбен Таравари денеска потпиша договор со министерот за дијаспора Џемал Чупи за отворање Канцеларија за соработка...
Општина Гостивар отвора „Центар за дијаспора“

Градоначалникот Арбен Таравари се сретна со амбасадорот на Република Словениа во РСМ, Милан Предан

  Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари, оствари средба со амбасадорот на Република Словенија во Република Северна Македонија, неговата екселенција,...
Градоначалникот Арбен Таравари се сретна со амбасадорот на Република Словениа во РСМ, Милан Предан

Општина Гостивар месец ноември го посветува на заштита на здравјето на учениците

  Одделението за социјална заштита, здравје и детска заштита при општина Гостивар организираше трибина за сензибилизација и подигање на свеста...
Општина Гостивар месец ноември го посветува на заштита на здравјето на учениците

Градоначалникот Арбен Таравари го пречека на средба амбасадорот на ЕУ, Дејвид Гир

Градоначалникот на општина Гостивар, Арбен Таравари, во рамките на проектот „ЕУ за тебе“, денеска во просториите на општината го пречека...
Градоначалникот Арбен Таравари го пречека на средба амбасадорот на ЕУ, Дејвид Гир

Општина Гостивар со тага ја прифати веста за денешната трагедија во Истанбул

  Со жалење и тага ја прифатифме веста за трагедијата што се случи денеска во Истанбул, Турција. Општина Гостивар изразува...
Општина Гостивар со тага ја прифати веста за денешната трагедија во Истанбул

Општина Гостивар со шаховскиот клуб „Гостивар“ го организираше шаховскиот турнир меѓу основците

  40 ученици од сите основни училишта од градот Гостивар, денеска учествуваа на меѓуучилишниот шаховски турнир што го организираше локалната...
Општина Гостивар со шаховскиот клуб „Гостивар“ го организираше шаховскиот турнир меѓу основците

Општина Гостивар почнува со асфалтирање на yлица во Горна Бањица

  Општина Гостивар почнува со асфалтирање на yлица во Горна Бањица Општина Гостивар започна со асфалтирање на улица во селото...
Општина Гостивар почнува со асфалтирање на yлица во Горна Бањица

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФОРМИРАЊЕ ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР

Врз основа на член 36 и 48 од Законот за локална самоуправа („Сл. весник на Р.М.“ бр. 5/02), Член 16,...
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ФОРМИРАЊЕ ИНИЦИЈАТИВЕН ОДБОР