Taravari priti Mjeshtrin e madh të arteve marciale, Bekim Nuhija

03.04.2018 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti në kabinetin e tij Mjeshtrin e madh të arteve marciale Bekim Nuhija. “Siç e theksoj vazhdimisht, sportistët i konsideroj ambasadorët më të mirë të një populli apo komuniteti. Një ndër ta është edhe Mjeshtri i madh i arteve marciale, Bekim Nuhija, i cili radhit sukseset një […]

Gostivari shënoi Ditën Botërore e luftës kundër autizmit

,

02.04.2018 Dita Botërore për Luftën kundër Autizmit, në Gostivar u shënua me aktivitete të shumta. Në shënimin e kësaj dite, krahas Komunës së Gostivarit u përfshinë Qendra ditore për fëmijë me nevoja speciale – Gostivar Organizata Komunale e Kryqit të Kuq – Gostivar, SHFK “Bashkimi” – Gostivar, sektori i biznesit dhe shoqata civile dhe ekspertë […]

Vendosen shporta të reja për mbeturina nëpër rrugët e qytetit

,

30.03.2018 Ka filluar sot shpërndarja e shportave të reja për mbeturina të cilat po vendosen nëpër rrugët kryesore të qytetit të Gostivarit. Është ky një projekt i Ndërmarrjes Publike “Komuanlec” të Gostivarit, me të cilin synohet të rritet niveli i pastërtisë publike në qytet. “Ndërmarrja, për këtë fazë, është furnizuar me 30 shporta të reja për mbeturina, […]