NJOFTIM: Uji nga rrjeti i ujësjellësit të Gostivarit është i ndotur – të mos përdoret për pije

11.01.2021 Për shkak të reshjeve intensive gjatë këtyre ditëve, ka ardhur deri në turbullimin e ujit në burimin lumit Vardar dhe për pasojë, uji në rrjetin e ujësjellësit të Gostivarit është i ndotur dhe nuk guxon të përdoret për pije – njoftojnë nga NPK “Komunalec” Gostivar. Ndalesa për përdorim е ujit për pije, do të […]

Komuna e Gostivarit ndan 10.000 denarë për foshnjën e parë të lindur në vitin 2021

06.01.2021 Përfaqësues të Komunës së Gostivarit, vizituan sot shtëpinë e tyre çiftin bashkëshortor Albina dhe Vebi Saliu, gjegjësisht prindërit e foshnjës së parë të lindur në vitin 2021 në Gostivar. Me këtë rast, për vajzën e tyre, e cila njëherit është edhe fëmija i parë në familjen Saliu, iu ndanë 10.000 denarë dhe disa dhurata […]

Kryetari Arben Taravari, priti doktorantin e fizikës plazmatike Muhаmet Alija

05.01.2021 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari mirëpriti sot në kabinetin e tij Muhamet Alijën, një i ri nga Gostivari, i cili ndjek studimet e doktoraturës në Institutin për Teknologjinë e Tensionit të Lartë dhe Sistemet Elektrike të Energjisë në Universitetin Teknik Braunschweig. “Granti Erasmus + Placement i ka dhënë atij mundësinë që nuk […]