Filloi zbatimi i këndit ”Përshëndetje Taravari”, qytetarët mund të shprehin sugjerimet dhe vërejtjet e tyre

24/11/2017 E marta nuk është dita e vetme ku qytetarët e Gostivarit do të mund t’i drejtohen kryetarit, z. Arben Taravari. Ashtu siç ishte paralajmëruar, nga dita e premte ka filluar zbatimi i këndit të ri të komunikimit të drejtpërdrejt “Përshëndetje Taravari”, një model që filloi të zbatohet fillimisht në Ministrinë e Shëndetësisë në kohën […]

Kryetari Taravari dhe kryeministri shqiptar Edi Rama, pjesëmarrës në Samitin e Brukselit

23.11.2017 Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari dhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, do të marrin pjesë në Samitin vjetor evropian “Ballkani Perëndimor në udhëkryq-Sfidat e reja, ndryshimi i dinamikës”, që do të mbahet më 5 dhjetor në Bruksel. Samiti organizohet në bashkëpunim me Konrad-Adenauer Stiftung, UNDP-në dhe United States European Comman (EUCOM) me […]

Përfaqësues të SECO dhe NP Komunalec, evaluojnë realizimin e projektit për ujësjellësin

23.11.2017 Këshilli drejtues i projektit “Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë në komunën e Gostivarit”, mbajti mbledhjen e rregullt, të tetën me radhë, me ç’rast konsulentët bënë prezantimin e fazës së dytë të projektit në fjalë. Ekspertë të SECO-s, përfaqësues të NP “Komunalec” dhe të Komunës së Gostivarit, dolën në vendngjarje për të vlerësuar […]