Kumtesë në lidhje me fillimin e vitit shkollor 2020-2021

,

Komuna e Gostivarit gjegjësisht Sektori i arsimit më datë 10.08.2020, në mbledhjen e mbajtur me përfaqësuesit e të gjitha shkollave fillore dhe të mesme ne lidhje me draft-planin dhe protokollin për mbajtjen e mësimit për  vitin shkollor 2020/2021, kërkuan nga shkollat që të dorëzohet raport nga pyetësori i përgatitur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës, […]

Komuna e Gostivarit përmes NP “Komunalec” ndërton rrjet kanalizimi në Turçan të Madh – Llapushnik me gjatësi 1300 metra

19.08.2020 Komuna e Gostivarit intensivisht është duke realizuar projekte të ndryshme infrastruktuore në territorin e saj. Ndërtohet kanalizim në disa lagje të qytetit dhe në vendbanime rurale. Sot ka filluar ndërtimi i linjës së kanalizimit në fshatin Turçan i Madh – Llapushnik me gjаtësi prej 1300 metrash. Është ky një investim i Komunës së Gostivarit, […]

Situata me Covid-19 në rajonin e Gostivarit serioze, por numri i të sëmurë aktiv në rënie

18.08.2020 Në tre komunat e rajonit të Gostivarit, situata me Covid-19 vazhdon të mbetet serioze, por gëzon fakti që numri i të sëmurëve aktivë në javën e fundit shënon rënie – është konstatimi nga mbledhja e sotme e Shtabit ndërkomunal emergjent të Gostivarit. Siç njoftoi Valbon Limani – shef i kabinetit të kryetarit të komunës […]