Mundësi të reja për punësimin e të rinjëve në qytetin tonë!

,

Zyrtarisht kemi hapur Qendrën e radhës Rinorë për Resnurse në Gostivar. Së bashku me Ministren e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska, Ambasadoren e Zvicrës Sybille Suter, Përfaqësuesen e Përhershme të UNDP-së Narine Sahakyan, Rektorin e UEJL Abdylmenaf Bexheti , bëmë prezentimin e rezultateve fillestare të punës së Qendrës “iCan”. Kjo qendër është investim i […]

Kryetari Taravari priti zv/ministrin e arsimit Shabani: Depolitizimi dhe profesionalizimi në arsim janë të pashmangshëm

,

Investimet në arsim, ndryshimet metodologjike, depolitizimi dhe sistematizimi i punonjësve arsimorë, ishin temat e diskutimit në takimin e kryetarit Arben Taravari dhe zv/ministrit të arsimit dhe shkencës Arafat Shabani. Në takim u ra dakord që të thellohet bashkëpunimi mes dy institucioneve dhe barrierat dikur të vendosura nga MASH, të mënjanohen. “Më vjen mirë që sot […]