Lajme

Komuna e Gostivarit mbajti punëtori mbi qasjen deri te informacionet publike për personat me nevoja të kufizuara

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Shoqatën për promovimin dhe zhvillimin e shoqërisë inkluzive “INKLUZIVA” mbajti punëtori mbi qasjen deri në informacionet publike për personat me nevoja të veçanta. Punëtoria ka për qëllim që të aftësojë punonjësit e Komunës së Gostivarit në mënyrë që të përmirësohet funksionaliteti i ueb-faqes së komunës për personat me aftësi […]