Departamenti për arsim i bashkëngjitet aksioni humanitar “Mos hidh por dhuro”

16.11.2017

Departamenti për arsim, kulturë dhe sport pranë Komunës së Gostivarit iu bashkangjit iniciativës “Mos hidh por dhuro”. Në kuadër të kësaj iniciative, dita e mërkurë, e enjte dhe e premte u shpallën si Ditë të humantetit.

“Të mobilizohemi dhe të tregojmë se humaniteti, vullneti pozitiv dhe dashuria për njëri tjetrin akoma banojnë në këtë vend”, thotë përgjegjësja e Departamentit për arsim znj. Aslian Snopçe, duke precizuar se për këtë qëllim do të grumbullohen libra dhe lodra për fëmijë të moshës prej 2 deri më 5 vjeç.

Departamenti për arsim, apelon deri tek të gjithë ata të cilët kanë mundësi të dhurojnë lodra për fëmijë, të paraqiten në numrin e telefonit 070 345 235, ose librat dhe lodrat për fëmijë t’i dërgojnë në lokalin e iniciativës “Mos hidh por dhuro” që gjendet përballë Qendrës emergjente të Spitalit të Gostivarit, apo drejtpërsëdretji te çerdhja për fëmijë.

Shërbimi për informim