E diela – “Festival basketbolli” në Gostivar

Të dielën në ora 17 në palestrën sportive “Rinia” në Gostivar, do të zhvillohet ndeshja basketbollistike ndërmjet KB “Gostivari” dhe KB “Rabotnçki” nga Shkupi. Meqë kjo ndeshje, si derbi e javës, ka ngjallë interesim të madh, e njëjta do të transmetohet drejtpërsëdrejti në TVM, ndërsa pritet që të njëjtën ta ndjekë edhe kryetari i komunës së Gostivarit, dr. Arben Taravari.

“Të nderuar, Gostivari është sërish qendra e basketbollit në Maqedoni. I pamposhturi Rabotniçki në vullkanin RINIA, para provimit më serioz të këtij viti. Të dielën në ora 17, ejani dhe bëhuni dëshmitarë të spektaklit ku edhe TVM zgjodhi që shtetit t’ia transmetojë ndeshjen drejtpërsëdrejti në televizion”, thonë nga KB Gostivari.

Nga atje njëherit ftojnë sportdashësit gostivaras që ta pasurojnë “festivalin e radhës të basketbollit” dhe të përkrahin basketbollistët e Gostivarit në reprizën e finales së vitit 2000, që e solli titullin e vetëm kampional në Gostivar.

Shërbimi për informim