Mesazh-urimi i kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari për Ditën e Pavarësisë

Kombi është baza e identitetit të çdo njeriu!

Duke dashur shumë kombin tënd, atëherë je i gatshëm të respektosh kombet tjerë!

Për ne shqiptarët, sot është festa e flamurit tonë kombëtar!

Është një ditë të cilën e kemi festuar dhe do të vazhdojmë ta festojmë, si më të shtrenjtën e ditëve.

Gëzuar Ditën e pavarësisë, Shqipëri!

Gëzuar Ditën e Flamurit, shqiptarë!

Gëzuar 28 Nëntorin!

Ju pafsha gjithnjë duke festuar!

Sinqerisht,

Arben Taravari – kryetar i komunës së Gostivarit