Myftiu Fetahu dhe bashkëpunëtorët e tij, uruan Arben Taravarin

7.11.2017

Myftiu i Gostivarit Shaqir ef. Fetahu i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij, u pritën nga kryetari i komunës së Gostivarit dr. Arben Taravari.

Shaqir ef. Fetahu në emrin e tij personal dhe në emër të Myftinisë së Gostivarit, përgëzoi kryetarin Taravari për postin, duke i dëshiruar atij punë të suksesshme në udhëheqjen me Komunën e Gostivarit në katër vitet e ardhshme.

Kryetari Taravari, falënderoi myftiun për vizitën dhe për uratat, si dhe shprehu gatishmërinë për bashkëpunim të mirëfilltë me BFI – Gostivar si institucion fetar që përfaqëson qytetarët e besimit islam të Gostivarit, komunitet ky numerikisht dominant në komunë.

Shërbimi për informim