Takohen përfaqësuesit e BERZH-it dhe Bankës Komerciale me përfaqësuesit e Komunës së Gostivarit – Bihet dakord që bashkëpunimi të vazhdojë

12.12.2017

Përfaqësues të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Bankës Komerciale, zhvilluan një takim me përfaqësues të kabinetit të kryetarit të komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ku u shqyrtuan modalitetet për vazhdimin e bashkëpunimit dhe realizimit të transhës së dytë të kredisë.

Në takim u konstatua se Komuna e Gostivarit i servison obligimet e marra dhe se qëndron në dispozicion për korrigjim e lëshimeve të bëra gjatë realizimit të projektit që u kreditua nga Banka Komerciale, respektivisht ndërtimi i urës mbi lumin Vardar.

Palët u dakorduan që pas përmirësimeve të nevojshme të bëhet pranimi teknik i projektit në fjalë dhe më pas të akordohen edhe mjetet financiare të transhës së dytë.

Shërbimi për informim