Demiri i bëri dhuratë foshnjës së parë të lindur në Gostivar në vitin 2018

05.01.2018

Shefi i protokollit të kryetari të komunës së Gostivarit, Jasin Demiri priti sot prindërit e foshnjës së parë të lindur në vitin e ri në Spitalin e Përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivar.

Prindërit e vogëlushes e njoftuan Demirin se foshnja është mirë me shëndet dhe se përparon në zhvillim.
Në emër të kryetarit të komunës Arben Taravari, Demiri i bëri dhuratë dhe ndau një shumë të caktuar mjetesh financiare për vogëlushen. Ai uroi që viti 2018 të jetë një vit rikthimi në natalitet, i cili fatkeqësisht viteve të fundit ka shënuar rënie të vazhdueshme.

Ndryshe, foshnja e parë është e gjinisë femërore, lindi mëngjesin e 1 janarit në ora 5:50, me peshë 3,750 kilogram dhe gjatësi 54 centimetra, ndërsa prindërit ia dhanë emrin Dijara.

Shërbimi për informim