Dixhejët gostivaras u pritën nga kryetari Taravari

09.01.2018

Kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari, priti sot Jeton Kadriun (DJ Dark Child), Ilir Selimin (DJ Knockout) dhe Xhelal Lushin (DJ Chronic).

Dixhejët e njohur gostivaras, shprehën gatishmërinë e tyre për organizimin e evenimente të ndryshme dedikuar rinisë së Gostivarit, për çka kërkojnë edhe mbështetjen e Komunës së Gostivarit.

Ata njoftuan kryetarin Taravari se tashmë janë në fazën përgatitore të një Festivali veror, si dhe planifikojnë organizim e pritjes së Vitit të Ri në sheshin e qytetit me artistë gostivaras.

Kryetari Arben Taravari i njoftoi ata se udhëheqësia e Komunës së Gostivarit, në këtë mandat do t’i kushtojë vëmendje të posaçme aktiviteteve kulturore-arstistike dhe rekreativezbavitëse, me theks të veçantë rininë.

Komuna e Gostivarit, po ashtu, do të jetë e hapur për bashkëpunim në këtë drejtim, jo vetëm me shoqata qytetare por edhe me grupe joformale, si dhe me individë të cilët janë aktivë në avancimin e e jetës kulturore shoqërore në komunën tonë”, nënvizoi kryetari Taravari.

Shërbimi për informim