Biznesmenët e Akhisarit të Turqisë, të interesuar për investime në Gostivar

05.02.2018

Në kuadër të vizitës që ia bëri komunës së Akhisarit, kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari realizoi një takim me zv/kryetarin e kësaj komune Ömer İşçi.

Taravari dhe İşçi, në drejtim të thellimit të bashkëpunimit të dy komunave bashkëbiseduan për mundësinë e investimit të biznesmenëve nga Akhisari, por dhe nga Turqia në përgjithësi, në komunën e Gostivarit.

Ata u dakorduan që një delegacion i gjerë i përbërë prej zyrtarëve të Komunës Akhisar dhe përfaqësuesve të Odave Ekonomike të Turqisë, në një të ardhme të afërt të realizojnë një vizitë në komunën e Gostivarit dhe të njoftohen me klimën e biznesit.

Kryetari Taravari tha se qyteti i Gostivarit njihet si qytet mikpritës dhe se do të jetë i nderuar ai dhe qytetarët e Gostivarit që të jenë nikoqir të një delegacioni nga Komuna mike e Akhisarit. Gjatë vizitës në Gostivar, atyre do tu mundësohet që të hulumtojnë tregun në Gostivar me rrethinë, të njoftohen nga afërm me asistencën dhe lehtësimet që ofron shteti në përgjithësi dhe Komuna e Gostivarit në veçanti, për investitorëte huaj.

Shërbimi për informim