Intervenohet në SHF “Ismail Qemali” në Gostivari

11.02.2018

Me qëllim të krijimit të kushteve sa më të mira në shkollat fillore dhe të mesme komunale të Gostivarit, dita e shtunë u shfrytëzua për intervenime të caktuara në godinat shkollore.

Në Shkollën fillore “Ismail Qemali” në Gostivar, u intervenua në hyrjen e godinës shkollore, respektivisht dyshemeja u shtrua me llaminat.

Mjetet u siguruan nga dhënia në shfrytëzim të termineve në sallën sportive.

Shërbimi për informim