Kryetari Taravari vizitoi Universitetin ndërkombëtar VISION në Gostivar

13.02.2017

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari i shoqëruar nga udhëheqësja e Sektorit për arsim, Aslian Snopçe dhe zëdhënësit të komunës, Jasin Demiri, vizituan Universitetit ndërkombëtar VISION në Gostivar.

Delegacioni i komunës së Gostivarit u prit nga rektori i universitetit prof.dr. Fadil Hoxha dhe stafi akademik, të cilët i njoftuan ata me kushtet dhe mbarëvajtjen e procesit arsimor në këtë institucion.

Kryetari Taravari përgëzoi stafin akademik për punën të cilët e bëjnë dhe shprehu gatishmëri që bashkëpunimi ekzistues midis Komunës së Gostivarit dhe Universitetit VISION të thellohet në të ardhmen.

Rektori Hoxha, falënderoi kryetarin Taravari për vizitën duke shprehur fjalë miradije për angazhimin e tij për rritjen e cilësisë së arsimit në komunën e Gostivarit.

Në takim u bisedua për projekte të cilat dy institucionet do të mund t’i realizonin bashkërisht.

Shërbimi për informim