Lyhen hapësirat e brendshme të SHF “Forina”

,

19.02.2018

Me kërkesë të prindërve, drejtoresha e Shkollës fillore “Forina” të fshatit Forinë të Gostivarit, Zeqije Musliu, ngriti iniciativë për lyerjen e hapësirave të brendshme të godinës shkollore, ndërsa e njëjta u mbështet nga Komuna e Gostivarit.

Ishte kërkesë e prindërve të nxënësve të shkollës sonë, që të lyhen hapësirat e brendshme të godinës shkollore. E pashë si të arsyeshme këtë kërkesë dhe ngrita iniciativën, ndërsa hasa në vullnet të mirë për përkrahje edhe nga Komuna e Gostivarit”, thekson drejtoresha e shkollës, Zeqije Musliu.

Në shkollën fillore “Forina” mësimin e ndjekin rreth 250 nxënës nga klasa e parë deri në të nëntë, ndërsa brenda vitit do të hapet edhe një paralele për zhvillim të hershëm fëmijëror.

Shërbimi për informim