Njoftim 2

18.04.2018

Njoftohen qytetarët se asfaltimi i rrugëkryqit te Kompleksi “Barok” do të bëhet nesër në mëngjes.

Deri te vonesa e asfaltimit vjen si pasojë e një defekti të makinës të ndërmarrjes realizuese të punimeve.

Nga SHA “Pellagonija”, kërkojnë falje publike dhe mirëkuptim nga ana e qytetarëve të Gostivarit për vonesën.

Shërbimi për informim