NJOFTIM

11.04.2018

Lajmërohen qytetarët se nesër me fillim në ora 7:00, do të fillojnë punët ndërtimore për rikonstruktimin e plotë të kryqëzimit të rrugëve Bul. “Goce Dellçev” dhe “Boris Kidriç” (te City Center).

Punët ndërtimore do të përfshijnë mënjanimin e shtresës së vjetër të asfaltit, planifikimin, nivelimin dhe tamponimin e shtresës, nivelimin e pusetave dhe riasfaltimin e rrugëkryqit në sipërfaqe prej 400 metra katror.

Punimet do të zgjasin rreth 15 ditë dhe për këtë kohë komunikacioni do të zhvillohet në kushte të vështira, ndërsa në periudha të caktuara do të jetë edhe i bllokuar.

Luten qytetarët që ta shmangin shfrytëzimin e këtij rrugëkryqi për lëvizje me automjete.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin!

Shërbimi për informim