Njoftim

18.04.2018

Komuna e Gostivarit i njofton qytetarët se në rrjedhë është aksioni për sanimin e rrugëve të dëmtuara në territorin e qytetit të Gostivarit.

Për këtë arsye, nëpër shumë rrugë të qytetit është bërë heqja e asfaltit të dëmtuar dhe po bëhet përgatitja për shtrimin e asfaltit të ri.

Arnimi i gropave në rrugët “Beliçica”, “Kej Vardar” dhe lagjen “Banjeshnica” do të behet gjatë ditës së sotme, ndërsa në rrugët tjera në ditët në vijim.

Apelojmë deri tek qytetarët që të jenë më të kujdesshëm gjatë vozitjes dhe njëkohësisht i falënderojmë për mirëkuptimin.

Shërbimi për informim