Telegram-ngushëllimi familjes Hasani

E nderuara familje Hasani,

Me dhimbje të thellë pranova lajmin për ndarjen e hershme nga jeta të anëtarit të familjes suaj, Zydi Hasani.

Me ndarjen e tij nga jeta, Njësiti i zjarrfikësve në Gostivar humbi një punëtor të vyeshëm, ndërsa familja e tij një prind dhe bashkëshort të përkushtuar.

Më lejoni që në emrin tim, në emrin be administratës komunale dhe Njësisë Territoriale Kundër Zjarrit – Gostivar, t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta.

Të ndjerin Zoti e mëshiroftë, ndërsa juve jua shtoftë durimin!

Me respekt,

Arben Taravari – kryetar i komunës së Gostivarit