Fëmijët e Qendrës “Fluent”, vizituan Komunën e Gostivarit

03.08.2018

Fëmijët të cilët ndjekin kurse të gjuhëve të huaja në Qendrën “Fluent” në Gostivar, të shoqëruar nga mësimdhënëset e tyre, vizituan sot Komunën e Gostivarit.

Ata i shoqëroi zëdhënësi i i komunës së Gostivarit, Jasin Demiri, i cili u bëri atyre një prezantim të përshtatur për moshën e tyre, të mënyrës së funksionimit të vetëqeverisjes lokale.

Fëmijët vizituan, kabinetin e kryetarit të komunës Arben Taravari, sallën e Këshillit të Komunës, si dhe disa zyra të administratës komunale.

Zëdhënësi Demiri, u dëshiroi sukses në edukimin e tyre, si dhe i përgëzoi për vëmendjen, pyetjet e parashtruara dhe aftësitë për të kuptuar gjëra të cilat ndoshta edhe nuk korrespondojnë me moshën e tyre të re.

Shërbimi për informim