Mesazh-urimi i kryetarit Arben Taravari me rastin e Kurban Bajramit

20.08.2018
Të nderuar qytetarë të Gostivarit, pjesëtarë të konfesionit islam,
Festa e madhe e Kurban Bajramit simbolizon sakrificën për të ndihmuar njerëzit në nevojë, por edhe rasti më i mirë që të braktisen hidhërimet dhe mospajtimet, dhe të mbizotëroje dashuria dhe mirësia.
Le t’i lutemi Zotit të madh që përpjekjet dhe sakrificat tona, të na i kthejë në mirësi dhe mbarësi, lumturi , shëndet dhe dashuri tek të gjithë.
Të nderuar besimtarë, uroj që në familjen tuaj të mbretërojë paqja dhe mëshira e Zotit!
Me fat Festa e Madhe e Kurban Bajramit!
Sinqerisht,

Arben Taravari
Kryetar i komunës së Gostivarit