NJOFTIM

22.08.2018

Njoftohen qytetarët se nesër (e enjte) në ora 08:00 do të fillojnë punimet për riasfaltimin e rrugës “Svetozar Peposki”, respektivisht rrugës te NP Komunalec” në afërsi të SHF “Goce Dellçev, në gjithë gjatësinë e saj.

Apelojmë deri te të gjithë qytetarët që sonte, gjegjësisht më së voni deri nesër në ora 08:00, të mos i lënë të parkuara automjetet e tyre në këtë rrugë, që të mos pengojnë mbarëvajtjen e punimeve.

Automjetet që eventualisht nesër do të gjenden në vendngjarje, do të dislokohen përmes Shërbimit “Merimangë”.

Komuna e Gostivarit dhe kompania realizuese e punimeve, Ju falënderojnë për mirëkuptimin.

Shërbimi për informim – Komuna e Gostivarit