NJOFTIM

24.09.2018

Për shkak të një defekti në tubacionin kryesor në fshatin Mirditë, sot prej në ora 9:00 deri në ora 16:00, në fshatrat Mirditë, Banjicë e Poshtme, Banjicë e Epërme, Debresh, Zdunjë si dhe në lagjen Maleardi, do të ketë ndërprerjë në furnizimin me ujë të pijshëm.

Luten qytetarët për mirëkuptim.

Shërbimimi për informim