Shoqata “Wilhem Tell” nga Zvicra dhe “Umbrella” nga Maqedonia, ndihmojnë çerdhet e Gostivarit

26.09.2018

Shoqata “Wilhem Tell” nga Zvicra dhe “Umbrella” nga Maqedonia, filluan me ndarjen e donacionit p;r çerdhet publike të komunës së Gostivarit.

Fillimisht u ndanë dyqind komplete me mjete mësimore si dhe loj;ra logjike dhe lodra t; ndryshme për nevojat e çerdhes “Bletëza” te objekti i Konvikit të nxënësve, ndërsa në vijim me donacionin do të përfshihen edhe çerdhet tjera të qytetit dhe fshatarve të komunës së Gostivarit.

Shërbimi për informim