Kujdes i veçantë për fëmijët, hapet edhe një kënd lojrash në Gostivar

12.08.2018

Kujdesi i veçantë për fëmijët është një ndër përcaktimet kryesore të Komunës së Gostivarit nën udhëheqjen e kryetarit Arben Taravari. Që jeta e fëmijëve të Gostivarit të jetë më e lumtur dhe më e shnëdetshme, gjatë këtij viti janë hapur ose janë rehabilituar një numër i madh kënde lojrash për fëmijë, respektivisht në katër lokacione janë hapur kënde të reja për fëmijë, ndërsa në dy kënde ekzistuese janë zëvendësuar rekuizitat e dëmtuar me rekuizita të rinj.

Këtyre ditëve përfundoi vendosja e rekuiziteve të reja në oborrin e çerdhes “Pranvera” në kuadër të IPKF “Gëzimi fëmijëror” – Gostivar, me çka përmbyllet planifikimi për vitin 2018, për çka Komuna e Gostivarit ka ndarë nga buxheti i saj 2,3 milion denarë.

Shërbimi për informim