NJOFTIM

Të nderuar,

EVN-QEK Gostivar Ju informon që më

datë 30.11.2018 (e premte ) prej ora 10:00 deri 14:00

për shkak të aktiviteteve teknike në rrjet pa furnizim me energji elektrike do të ngelin konsumatorër e rrugës Major Cede Filiposki – zona pranë parkut të madh, një pjesë e rrugës JNA-nga sheshi lartë, një pjesë e rrugës Koço Zozi dhe Bulevardit Braqa Gjinovski(zona pranë Komunës), dhe një pjesë e rrugës Borçe Jovanoski.

Konsumatorët më të mëdhenj që do të ngelen pa furnizim me energji elektrike janë:
Komuna e Gostivarit, Stopanska Banka, Salla Sportive, Kadastari, ELEM,Poshtenska Banka, Ministritë dhe mbas komunës

Shërbimi për informim