Këshilli i Komunës së Gostivarit nesër mban séance të jashtëzakonshme

13.09.2019

Nesër (14.02.2019) me fillim në ora 12:00, do të mbahet séancë e jashtëzakonshme në lidhje me rastin tragjik që ndodhi si pasojë e një fatkeqësie rrugore, ku humbën jetën 13 persona dhe rreth tridhjetë të tjerë u lënduan.

Në seancën e nesërme pritet që këshilltarët të sjellin vendim për shpalljen e tre ditëve zi, në shenjë respekti të viktimave.

Komuna e Gostivarit, familjarëve të viktimave u shpreh ngushëllime, ndërsa të mbijetuarve u dëshiron shërim të plotë sa më të shpjetë.

Shërbimi për informim