NJOFTIM

,

Të nderuar qytetarë,

Për shkak të linjës së ujësjellësit Ф150 në afërsi të Xhamisë Rinia në rrugën “Beliçica” në Gostivar, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në fshatin Turçan i Vogël, lagjen Tullana 1, Tullana 2, Fazaneria 1 dhe Fazaneria 2, ndërsa në Turçan të Madh dhe në lagjen Banjeshnicë do të ketë shtypje të zvogëluar.

Ekipet e NP “Komunalec” punojnë në sanimin e defektit. Pritet që furnizimi me ujë të normalizohet rreth orës 15:00.

Komuna e Gostivarit dhe NP “Komunalec” falënderojnë qytetarët për mirëkuptimin.

Shërbimi për informim