THIRRJE PUBLIKE

Programi rajonal për Demokraci lokale në Ballkanin perëndimor  ReLOaD THIRRJE PUBLIKE për shprehjen e interesit për pjesëmarrjen e një përfaqësuesi të organizatave qytetare si vëzhgues në Komisionin për evalvim të propozim-projekteve…

Thirrje publike për organizata civile për parashtrimin e propozim projekteve në kuadër të programit rajonal për demokraci lokale në balkanin perendimor ( ReLOaD)

,
KOMUNA E GOSTIVARIT NË PARTNERITET ME PROGRAMIN PËR ZHVILLIM TË KOMBEVE TË BASHKUARA (UNDP) SHPALL: THIRRJE PUBLIKE PËR ORGANIZATA CIVILE PËR PARASHTRIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE NË KUADËR TË PROGRAMIT RAJONAL PËR DEMOKRACI LOKALE NË…

Masa konkrete kundër ndotësve të ajrit – shkelësit paguajnë gjoba

09.04.2019 Administrata komunale e Gostivarit është e përkushtuar në luftën kundër ndotjes së mjedisit jetësor. Në këtë drejtim, inspektorët dhe rendmbajtësit komunalë bëjnë kontrolle të rregullta  dhe veprojnë në mënyrë…

Kryetari Taravari takoi përfaqësuesit e komunitetit rom në Gostivar

05.04.2019 Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, priti në kabinetin e tij përfaqësues të komunitetit rom në Gostivar. Në takim u diskutuan çështjet të cilat e tangojnë këtë komunitet në komunën e Gostivarit,…

“Suksesi” i vetëm i ministrit të arsimit, marrja e ingerencave kryetarit të Gostivarit

,
05.04.2019 Përgjegjësja e arsimit pranë Komunës së Gostivarit, znj. Aslian Snopçe, në një konferencë për shtyp të mbajtur sot, theksoi se marrja për së dyti e ingerencave në arsim kryetarit të komunës, Arebn Taravari, tregon…

NJOFTIM

,
Të nderuar qytetarë, Nesër (e enjte) në ora 8:00, fillon vendosja e shtresës përfundimtare të asfaltit në rrugën për në fshatin Banjicë, më saktësisht segmenti prej te përfundimi i bulevardit Vëllezërit Gjinoski (te shitorja…