NJOFTIM

07.08.2019

Nesër (e enjte) prej në ora 10:00 deri në ora 14:00, në sallën e Këshillit të Komunës së Gostivarit, Kryqi i Kuq në bahskëpunim me Reaprtine Transfuziologjisë do të realizojnë Aksion për dhurimin e gjakut.

Komuna e Gostiavarit i inkurajon të gjithë qytetarët e shëndetshëm të moshës madhore, të bëhen pjesë e këtij aksioni dhe të dhurojnë gajk për të shpëtuar jetë.

Shërbimi për informim